Loading

Multimedijska enota Pioneer AVH-A200BT je popoln način za uživanje v filmih in glasbi na poti. Predvajajte vse vaše zbirke, saj vam omogoča prostoročno Bluetooth telefonijo, predvajanje CD in DVD, vključno z DivX in Xvid filmi, predvajanje z USB ključev in iPod naprav, na voljo pa je še AUX vhod. Vrhunski zaslon z nastavljivo barvo osvetlitve: pri enoti izstopa čudovito jasen 6.2" (15.7cm) LCD zaslon, ki je občutljiv na dotik in sprejema vaše ukaze preko nežnih pritiskov na zaslon. Osvetlitev tipk je možno nastavljati kot tudi barvno temo menijev.

Bluetooth za telefoniranje in glasbo: vgrajen Bluetooth modul v enoti Pioneer AVH-290BT omogoča prostoročno telefoniranje, zahvaljujoč zunanjemu mikrofonu pa je kvaliteta pogovora vedno optimalna. Funkcije obsegajo prenos imenika, sistem opozarjanja na prejeta SMS sporočila in brezžično predvajanje glasbe s telefona. Apple iPod predvajalnike lahko priklopite in upravljate kar preko USB vhoda z ustreznim iPod kablom.

Napredne tehnologije za popoln zvok; radio ima vgrajen močan 4 x 50W MOSFET ojačevalnik, za zahtevnejše pa sta na voljo dva RCA predizhoda za priklop ojačevalnikov z HP/LP filtri. Za uživanje v popolni zvočni kulisi je vgrajena možnost Auto EQ, ki s pomočjo dodatnega mikrofona avtomatično izmeri optimalne nastavitve zvoka. Zvok si boste po svoje lahko prikrojili tudi z vgrajenim 13-steznim grafičnim izenačevalnikom.
Enoto Pioneer AVH-A200BT je možno upravljati z dokupljivim daljinskim upravljalnikom CD-R33 ali preko originalnih volanskih komand (preko dodatnega vmesnika).

Model: AVH-2000BT
Velikost radia: 2DIN
Podprti formati: MP3, WMA, AAC, DVD, DivX, XviD, MP4, DVD, MPEG1/2/4, JPG, BMP
Izhodna moč (W): 4 x 50 W MOSFET
Radio sprejemnik: AM, FM
FM/AM postaje: 24 prednastavljenih
USB vhod: Da
Aux vhod: Da
Podpora za iPod/iPhone: Da
Drugi vhodi: RCA video 1x video vhod (RCA / mini-jack AV)
Vhod za vzvratno kamero
Izhodi: 3 x RCA predizhod
Tip zaslona: 6.2" (15.7cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
Barva zaslona: Barvni
Barva osvetlitve tipk: spremenljiva
Barva avtoradia: Črna
Možnost obvolanskih kontrol: Da (preko vmesnika)
Bluetooth: Da
Navigacija: Ne
Garancija: 1 leto

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

MULTIMEDIJSKI AVTORADIO PIONEER MVH-A200VBT + KAMERA

  • Šifra: MULTIMEDIJSKI AVTORADIO PIONEER MVH-A200VBT + KAMERA
  • Cena = 169.99€

  • Brez DDV: 139.34€