RIVACASE 5736 hladilna torba 30l za 36 x 0,5l pločevink – siva

35,99 

Opis

RIVACASE hladilna mehka torba je idealna za vroče dni, piknike na prostem, plaži,…

Narejena je iz najboljših materialov, ki so svetle barve in ne vpijajo sončnih žarkov. Vanjo lahko pospravite živila ali pijačo. Želite imeti na vroč poletni dan piknik z ledeno mrzlo pijačo? Zaradi vodoodporne notranjosti lahko torbo uporabljate kot hladilnik, ki ne potrebuje elektrike. Vanjo vstavite pijačo, vsujete led in na zabavi bo za ledeno mrzlo pijačo poskrbljeno. Ko pa torbe ne boste več potrebovali jo lahko zložite in pospravite. Zložite jo lahko v velikost malo večje mape. V hladilno torbo lahko pospravite 54 kos 330 mililiterskih pločevink ali 36 kos 0,5 l pločevink

Torba je narejena tako je ravno pravih dimenzij za 0,5 literske pločevinke oziroma 2 l plastenke velikost torbe je 43 x 37 x 22 cm / notranja prostornina pa 30l.

V notranjosti je v pokrovu dodaten prosojen predal, na zunanjem delu pa lahko drobnarije pospravite kar v tri zunanje žepe. Zaradi posebnih baru torba ne bo vpijala sončnih žarkov. Zunanji materiali torbe so vodoodbojni, ter niso dovzetni za umazanijo. Notranjost torbe je vodoodporna in ne prepušča vodo (razen skozi zadrgo). Zraven torbe je priložen nastavljiv ramenski trak, ki se ga lahko fixira na dno torbe.

Kategorija: